Nieuwe vacature: Informatieanalist Water

Nieuwe vacature: Informatieanalist Water

24 november 2017

Het team van het Platform Water Vallei en Eem werkt aan het vertalen van data naar bruikbare informatie en het verbinden van vraagstukken. We richten ons daarbij op het vergroten van inzicht in het functioneren van het gehele watersysteem. Hierbij moet je o.a. denken aan het riolerings- en oppervlaktewatersysteem. Met onze kennis en het verworven inzicht verbinden wij partijen en zetten we gezamenlijk stappen om de uitdagingen in het stedelijk waterbeheer aan te gaan. Daarbij kun je onder ander denken aan het water robuust maken van stedelijk gebied.

Het team doet deze werkzaamheden voor 19 gemeenten en het waterschap Vallei en Veluwe. Doordat de vraag naar onze werkzaamheden toeneemt zoeken we versterking voor ons team in de vorm van een:

Informatieanalist Water
Standplaats Apeldoorn
32-36 uur per week
maximaal € 3.540,– (schaal 9) bruto per maand op basis van 36 uur

Functieomschrijving

Taken in deze functie zijn onder andere:

  • interpreteren en bewerken van gegevens/data van verschillende meetsysteem. Het betreft deels handmatige, deels geautomatiseerde gegevensverwerking en controle;
  • opstellen rapportages, overzichten, specificaties, toelichtingen en prognoses;
  • op verzoek leveren van bijdragen aan beheer- en beleidsvraagstukken;
  • actief bijdragen aan ontwikkelingen op het gebied van monitoring en analyse;
  • deelname aan projecten als adviseur.

Wij vragen

Een enthousiaste gedreven professional die beschikt over:

  • een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau en bij voorkeur enige jaren relevante werkervaring op het gebied van gegevensverwerking;
  • ervaring met verwerking van data van operationele meetsystemen;
  • affiniteit met meten en monitoren op het gebied van (afval) water;
  • goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • een zelfstandige, flexibele en resultaatgerichte instelling.

Ons aanbod

Je komt te werken in een enthousiast team waarbij eigen inbreng gewaardeerd wordt. Ondanks het uitdagende en zelfstandige karakter van het werk is er nadrukkelijk aandacht voor onderling contact en persoonlijke groei.

De vacature is voor een periode van twee jaar. Het salaris is afhankelijk van opleiding en meegebrachte ervaring en zal liggen tussen € 2.584,– en € 3.540,– bruto per maand (schaal 9) op basis van een 36-urige werkweek.

Je werkplek

Je werkplek bevindt zich bij Waterschap Vallei en Veluwe in Apeldoorn. Daarnaast zal je mogelijk ook op de locaties van de deelnemende gemeenten werken.

Reageren en procedure

Als je interesse hebt reageer dan uiterlijk vóór 11 december 2017 via deze link op de site van waterschap Vallei en Veluwe.

De gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 20 december 2017.

De in- en externe wervingsprocedure zijn gelijktijdig gestart. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

Contactpersoon

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marije Stronks, coördinator van het team, telefoon 06-30384317.