Communicatie Platform

Het Communicatie Platform van het Platform Water Vallei en Eem wil de samenwerking tussen de afdelingen communicatie van de 16 gemeenten en het waterschap bevorderen. Door kennis, maar ook communicatie-middelen met elkaar te delen, kunnen we efficiënter, eenvoudiger en sneller communiceren met inwoners.

Iedere gemeente werkt anders, heeft te maken met andere uitdagingen (wateroverlast, droogte, hitte, overstromingen etc.), andere budgetten en wel of niet grote afdelingen. Maar iedere gemeente heeft wel dezelfde taken en verantwoordelijkheden. Veel informatie kan dus gedeeld en soms ook van elkaar gebruikt worden.

Links in het menu vind je allerlei informatie, waaronder toolboxen met communicatie middelen, teksten en animaties/video’s en een fotoarchief. Doe er je voordeel mee! Kijk ook eens bij Klimaatdossier voor allerlei (landelijke) voorbeelden en documenten over alles wat met de klimaatverandering te maken heeft.

Heb je zelf iets wat je wilt delen met de andere leden? Neem dan contact op met Jerry van Ginkel via communicatie@pwve.nl.

Onderstaande foto’s zijn rechtenvrij te gebruiken. De originelen zijn op te vragen via communicatie@pwve.nl. Heb je zelf foto’s die door collega’s van andere gemeenten gebruikt mogen worden? Mail ze dan naar communicatie@pwve.nl, graag in een zo groot mogelijk formaat.

Kijk ook eens op pixabay voor rechtenvrije, gratis foto’s.
In de fotodatabank van Stichting RIONED vind je ook veel beeldmateriaal en illustraties, voor leden van RIONED is dit gratis te gebruiken (wel met bronvermelding). De meeste gemeenten hebben een lidmaatschap, vraag dit na bij de beleidsmedewerker of rioolbeheerder.