Druk bezochte platformbijeenkomst ‘Van denken naar doen’

Druk bezochte platformbijeenkomst ‘Van denken naar doen’

13 september 2019

Wat fijn om te zien dat er zoveel platformleden zowel ambtelijk als bestuurlijk op 5 september naar Het Eemhuis in Amersfoort zijn gekomen voor de jaarlijkse platformbijeenkomst ‘Van denken naar doen’. 

Gezamenlijk hebben we deze middag veel denkwerk verzet en om kunnen zetten in vervolg stappen. Er kwamen veel praktijkvoorbeelden aan bod dat zorgde voor de nodige inspiratie en er is veel input gegeven op de plannen voor de toekomst van de UVO en het Platform.

De deelnemers staken de handen uit de mouwen bij de diverse workshops: Laat de data stromen en Communicatie & Klimaat. Ook werd er letterlijk en figuurlijk ‘gespeeld met water’ bij de klimaattafel. Vervolgens was het tijd voor een frisse neus. In drie groepen trokken de deelnemers naar buiten door het centrum van Amersfoort met een wandeling of fietstocht langs voorbeeld projecten zoals het versteende Soesterkwartier wat nu aangepakt gaat worden. Al met al weer een mooie middag waar wij als organisatie met plezier op terugkijken. Dank voor een ieder zijn aanwezigheid en inbreng!