Even voorstellen: Kelly Nijhuis

Even voorstellen: Kelly Nijhuis

5 februari 2018

Per 1 februari 2018 is Kelly Nijhuis aangesteld als specialist meten en monitoren bij de uitvoeringsorganisatie van het Platform. Samen met Marije, Maarten en Melle ondersteunt zij de gemeenten op het gebied van meten en monitoren, gegevensbeheer en advies. Zij stelt zich voor:

Hallo allemaal, ik ben Kelly Nijhuis en vanaf 1 februari versterk ik de uitvoeringsorganisatie van het Platform Water Vallei en Eem als specialist meten en monitoren.

Hiervoor heb ik Bodem, Water, Atmosfeer en Earth and Environment gestudeerd in Wageningen. Vakken zoals “Urban Hydrometeorology” en “Hydrology and Geology of delta’s” spraken me het meeste aan. Toespitsen op één specialisatie was dus niet echt aan de orde, maar uiteindelijk ben ik afgestudeerd als hydroloog. Tijdens mijn thesis in Engeland (bij het Center of Ecology & Hydrology in Wallingford) kwam ik erachter dat ik veel voldoening haal uit het efficiënt verwerken van grote datasets. Ook tijdens mijn stage bij KWR met als onderwerp “historisch landgebruik met bijbehorende verdamping” kwam ik in aanraking met veel verschillende bronnen. En ook hier zat de uitdaging erin om in één oogopslag inzicht te krijgen in veel verschillende gegevens. Mijn contactgegevens zijn k.nijhuis@pwve.nl.