Even voorstellen: Martine Tekelenburg

Even voorstellen: Martine Tekelenburg

17 januari 2019

Martine Tekelenburg is per heden de nieuwe communicatieadviseur van het Platform. Martine is bereikbaar via communicatie@pwve.nl en 06-55324326.

Martine stelt zich graag even voor
Ik ben Martine Tekelenburg en sinds 2010 als ZZP-er aan het werk in veelal communicatie- en marketing functies. Overwegend bij overheidsorganisaties en dan met name in het ruimtelijk domein. Ik ben geboren en getogen in Scherpenzeel. Sinds een aantal jaren woon ik een dorpje verderop, namelijk in Woudenberg. Ik woon daar met mijn man en twee dochters van 12 en 14 jaar.

In 2017 heb als interim bij de gemeente Woudenberg de communicatieafdeling versterkt en kwam ik voor het eerst in aanraking met afkoppelprojecten en de aanleg van een waterberging. Eind 2017 heb ik bij Waterschap Rivierenland een campagne rondom de waterkwaliteit opgezet en momenteel werk ik als interim bestuurscommunicatie adviseur bij Waterschap Vallei en Veluwe. Mijn interesse is hierdoor gewekt als het gaat om de thema’s klimaat en duurzaamheid in relatie tot water. Ik vind het dan ook een eervolle taak om communicatieadviseur Lianne Lettink op te volgen en het goede werk waar het platform al zoveel jaren mee bezig is verder te brengen. Mijn ambitie is het communicatieplan Klimaatadaptatie: Van reactief naar proactief, te implementeren en zo de communicatiekracht van de regio te vergroten.

Ik ben reeds betrokken geweest bij de organisatie van de regionale klimaattop en heb in december tijdens het ambtelijk platform al even de energieke sfeer kunnen proeven. Ik kijk er dan ook naar uit om met deze enthousiaste club mensen aan de slag te gaan!