Grote ‘online’ opkomst tijdens bijeenkomst  Regionaal Adaptatie Plan 12 mei

Grote ‘online’ opkomst tijdens bijeenkomst Regionaal Adaptatie Plan 12 mei

28 mei 2020
Het projectteam was erg verheugd dat er zoveel mensen deel namen aan de online bijeenkomst op 12 mei over de opzet van het RAP. Doordat er veel mensen aanwezig waardevolle input hebben gegeven wordt het RAP een rijk gevuld plan. De opzet om in kleinere werksessies uit elkaar te gaan ging ook goed. Het op deze manier organiseren van de bijeenkomst is het projectteam goed bevallen omdat in korte tijd veel informatie en ideeën zijn opgehaald en zo ook de binding met elkaar houden. Er wordt de komende tijd gekeken hoe deze werkwijze van overleg en afstemming in de komende maanden herhaalt kan worden.
 
In de bijlagen vinden jullie de presentatie en de verslagen van de werksessies.
Hoe nu verder?
De 70% versie komt te vervallen. Op deze manier hebben is er genoeg tijd om recht te doen aan al jullie reacties en houden we het proces eenvoudig.

Rond 10 juni krijgen jullie een nieuwe (80%) versie van het RAP toegestuurd die ook in het bestuurlijke overleg van de werkregio’s wordt ingebracht. De discussiepunten die daaruit naar voren komen willen wij graag op 7 juli gezamenlijk bespreken. Jullie ontvangen op korte termijn een uitnodiging voor de bijeenkomst van 7 juli.