Vierde medewerker uitvoeringsorganisatie gestart

Vierde medewerker uitvoeringsorganisatie gestart

1 april 2016

Per 1 april is de uitvoeringsorganisatie van het Platform uitgebreid met een vierde medewerker: Maarten Groenen. Maarten stelt zich even voor: 

Ik ben Maarten Groenen, woon in Arnhem en per 1 april ga ik aan de slag als medewerker meten en monitoren voor de uitvoeringsorganisatie van het Platform Water Vallei en Eem.

Mijn vorige werkgever is Ingenieursbureau Land uit Ede, hier heb ik 10 jaar gewerkt onder andere als projectleider. In die functie bestonden mijn belangrijkste taken uit grondwatermonitoring, betalingsadviezen, infiltratieonderzoek en ontwerp infiltratievoorzieningen. Daarnaast ben ik 8 jaar, voor ongeveer twee dagen per week, gedetacheerd geweest bij de gemeente Utrecht op de afdeling Stadswerken, beheer en programmeren. Daar heb ik het beheer en onderhoud van het grondwatermeetnet van de gemeente uitgevoerd. Utrecht is een interessante gemeente op het gebied van water en meten & monitoren. Ik heb daar veel geleerd over monitoring en wateroverlast. Ik ben bereikbaar op m.groenen@www.pwve.nl.